Ádámnak-Évának, Antoniusnak-Kleopátrának, Rómeónak-Júliának, Alainnek és Romynak, Johnnak és Yokonak, Andrasnak és Erikának sikerült..... Regisztrálj, add meg a profilodban az adataidat, adj fel hirdetést. ..... Írj magadról sokat, tölts fel fotókat, akkor többen megnézik! ..... A hirdetésfeladás INGYENES!!!..... NEM ELÉG REGISZTRÁLNI, HIRDETÉST KÜLÖN KELL FELADNI!!!..... A hirdetések részleteit csak regisztrált tagok tudják megtekinteni!.........Figyeljétek a levélszemét mappát is!!!

len.erika

45 éves, 170 cm. 58 kg, szeximádóóóó!

 • Létrehozva: 20-12-05
 • Utolsó belépés: 21-02-05

Üzenet küldése

 • 45 éves, szeximádó nő

  21-01-15

  45 éves, 170 cm magas, 65 kg-os, csinos, temperamentumos nő vagyok. Mindenem a szex, nekem a heti 7 nem elég. Van férjem, semmi gond nincs vele, nagyon potens, de néha fáradt... Rajta kívül van 3 szeretőm is, de ők sem érnek rá mindig. Könnyen elélvezek,…

 • Masszázs uraknak!

  20-12-28

  Kényeztető, lazító svéd és francia masszázs intelligens uraknak. Jó alakú, formás cicikkel rendelkező NŐ vagyok, aki szereti az élet szépségeit.

 • Hölgyet keres egy csinos nö!

  20-12-16

  45 éves, 170 cm magas, fiatalos, szeximádó, nem független nő vagyok. Keresek egy leszbi, vagy bi hölgyet, aki megismertetne a leszbikus szex örömeivel. Nagyon vágyom erre! Formás cicim, átlagos testalkatom van. A barátom passzív jelenléte fontos…

 • Milf csatlakozna párokhoz!

  20-12-05

  Mindenem a szex! Igaz, csak napi 24 órát szeretnék:-) Párhoz csatlakoznék, mindkét fél örömére. Legyetek intelligensek, ápolta, jókedvűek. Szinte bármikor ráérek. Van kevés és jó tapasztalatom a 3-as felállásban.


Szexvideo1

Szexvideo 2

Apróhirdetés ingyen

Apróhirdetésingyen.hu

Apróhirdetésingyen.hu